Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@01:11:44 GMT

نکات مهم سفر با هواپیما در بارداری برای مادران

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۰۳۴۱۶

نکات مهم سفر با هواپیما در بارداری برای مادران

آیامی‌خواهید قبل ازرسیدن کودک دلبند خود به یک سفر هوایی بروید. طبق گفته مراکزکنترل و پیشگیری از بیماری، سفر در دوران بارداری کاملاً بی‌خطر است، امامواردی وجوددارد که انتظارمی‌رود ما دران قبل از رزرو پرواز، آنها را به خاطر بسپارند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بارداری می‌تواند خطر بالا تری از ترومبوز ورید عمقی را به همراه آورد، یک بیماری نادر که درآن لخته‌های خون در پاها و رگ‌های لگن ایجاد می‌شود و غالباً به دلیل نشستن یا عد م تحرک برای مدت طولانی ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بااین وجود، مسافرت در حین بارداری با کمی آمادگی آسان است. با خرید بلیط هواپیما از علی بابا می‌توانید سفر خود را عملی کنید.

"اول ومهم تر از همه، ازسفرنترسید". این موارد آخرین باری است که شما می‌توانید یک سفر واقعاً بدون استرس را طی کنید و مهم نیست که از تجربه نترسید. خاطرات سفر با نوزاد در شکم خود را در ذهن خود برای همیشه خواهید داشت و برای شما خاطره‌انگیز خواهد شد.

1. سفرخود را با دقت برنامه ریزی کنید

اجماع عمومی درجامعه پزشکی نشان می‌دهدکه بهتراست قبل از 12 هفته به دلیل بیماری صبحگاهی و احتمال افزایش خطرسقط جنین وارد پرواز نشوید. اگر چه بسیاری از خانم‌های باردار در سه ماهه اول خود برای پرواز مشکلی ندارند، اما همیشه بهتر است که احتمالات را رعایت کنید وبا پزشک خود مشورت کنید.

بعداز 28 هفته، هنگامی که خطر ورود به زایمان زیادمی‌شود، بیشترخطوط هوایی به نامه‌ای ازپزشک شما نیازدارند که درآن بیان می‌کند شما درهنگام بارداری برای مسافرت‌های هوایی مناسب هستید و تأیید موعد مقرر را تأییدمی‌کنید. اگربیش از 36 هفته باردار باشید، بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی به دلیل افزایش خطر زایمان درهواپیما به شما اجازه پروازنمی‌دهند.

 

بهتراست درسه ماهه دوم خود سفرکنید (بین هفته های 14 تا 28)، درحالی که خطرات اضطراری دربارداری - مانند سقط جنین درسه ماهه اول یا زایمان زود رس در سه ماهه سوم کمترین میزان رادارد. همچنین، پس از 28 هفته ممکن است ماندن برای مدت طولانی دشوارباشد. بعدازهفته‌های 34 و 35،درخانه خود بمانید تا درکنار پزشک وبیمارستان خود باشید.

 

یکی ازنگرانی‌های مکرر درمورد مادران باردار، قرارگرفتن درمعرض تابش کیهانی طبیعی است که درطول پرواز وجوددارد. بااین حال، خطرات برای مسافر و جنین وی بسیارناچیز تلقی می‌شود زیرا قرارگرفتن درمعرض تابش حتی طولانی‌ترین پروازحدود 15٪ ازمیزان مواجهه توصیه شده یک میلی ثانیه درسال است. اداره حمل ونقل هوایی دارای یک ماشین حساب آنلاین است که می‌توانیدبرای تعیین قرارگرفتن درمعرض تابش دریافت شده برای پروازهای خاص استفاده کنید. خرید بلیط هواپیما از علی بابا بسیار آسان است و می‌توانید از این طریق اقدام کنید.

 

معمولاً توصیه می شود درماه آخر بارداری وهمچنین در 7 روز اول پس از زایمان ازمسافرت خودداری کنید.

توجه: برخی کشورها محدودیت ورود زنان باردار غیرملی راتعیین می‌کنند. توصیه می‌شودبرای تأیید الزامات خاص کشور، به کنسولگری محلی مراجعه کنید.

 

2. به پزشک مراجعه کنید

مسافران باردار باید توسط پزشک معاینه شوند و اسناد و مدارک را درمورد تاریخ زایمان، اطلاعات تماس پزشک و گروه خونی در هنگام مسافرت گزارش دهند. برخی خطوط هوایی مسافرهای باردار را ملزم به داشتن گواهی پزشکی می‌کنندکه توسط پزشک یا ماما امضا شده است. مسافران باردار باید درصورت نیاز به مراجعه به بیمارستان یا زایمان زودرس، یک نسخه از سوابق پزشکی وسونوگرافی خود را آورده وآنهارادرچمدان‌های حمل خود بسته‌بندی کنند. قبل ازشروع فعالیت‌های خطرناک مانندغواصی یا ورزش‌های آبی، ازپزشک خود اجازه آن بخواهید.

 

درصورت مسافرت بین المللی، باپزشک خودو مراکزکنترل وپیشگیری ازبیماری‌ها نیز تماس بگیرید تا مشخص کنید که درصورت وجود، چه واکسن‌هایی برای سفر شما لازم است. این یکی از  10 کارهایی است که باید قبل از سفرانجام دهید. برای برخی ازمناطق جهان، واکسیناسیون قبل از سفرضروری است. اثبات واکسیناسیون یک الزام برای ورود به برخی کشورها است. برخی ازواکسیناسیون‌ها به بیش از یک عکس نیازدارند و برخی ازنسخه‌هایی مانند داروهای ضد مالاریا ممکن است هفته‌ها قبل شروع شوند.

 

3. سالم بمانید

حتما داروهای تجویزشده رادرچمدان خود بسته بندی کنید. تمام نسخه‌های موجود را پرکنید، درمورد داروهای بدون نسخه و معمولی دقیق باشید و مشکلات بهداشتی هنگام مسافرت، که شامل مشاوره درموردبسته‌بندی داروها قبل ازسفراست، برای تهیه رایج‌ترین مشکلات بهداشتی هنگام سفر، مطالعه کنید. تاخیر پرواز،آفتاب سوختگی،اسهال مسافرتی وبیماری‌های مربوط به ارتفاع گرفتن.

امنیت پرواز چگونه ممکن است ؟

درحالی که بیشترمسافران ممکن است به فکرداشتن آسپیرین وداروهای تجویزمعمول درکیسه‌های خودنباشند، سفربا دارو باید به فکرو پیش برنامه‌‎ریزی باشد. غافل ازاین، داروهای تجویزشده شما وحتی برخی داروهای بدون نسخه ممکن است درجایی که به آنجاسفر می‌کنید غیرقانونی باشد. ازنحوه بسته‌بندی دارو تا اینکه درصورت عدم مصرف دارو درحالی که درخارج ازکشورهستید، چه کاری انجام دهید، نکات مربوط به مسافرت با دارو را بخوانید.

این نکته را نیز از خاطر نبرید که هنگام خرید بلیط هواپیما از علی بابا می‌توانید نوع هواپیما و کلاس پرواز را چک کنید تا پرواز راحت‌تری داشته باشید.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: سفر با هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۳۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مائده مهدی‌پور، یکشنبه شب در نشست یکشنبه‌های الگویی با موضوع معرفی الگوی شبکه فعالان مردمی جمعیت برنا با بیان اینکه فرزندآوری یک دغدغه جمعی است و ما برای آگاه‌سازی زنان در این زمینه کار را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به‌دنبال مجموعه‌های دارای دغدغه جوانی جمعیت و مرتبط با این موضوع رفتیم.

مهدی‌پور افزود: در قدم اول، افراد دغدغه‌مند شناسایی شدند و جلساتی با حضور آنها برگزار شد.

فعال اجتماعی و فرهنگی جوانی جمعیت از شناسایی ۸۰۰ مادر دو فرزندی در یزد خبر داد و گفت: مولفه‌های این خانواده‌ها از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی مورد بررسی قرار گرفت.

وی از تنظیم پرسشنامه برای مادران دو و سه فرزندی و تکمیل آن توسط مادران خبر داد و عنوان کرد: مادران سه تا چهار فرزندی نیز که مسیر فرزندآوری را طی کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند و فشارهای اجتماعی که به آنها وارد می شد، بررسی کردیم.

مهدی پور ادامه داد: این مادران برای دیگر خانواده ها به عنوان الگوی عینی معرفی شدند و شرایطی فراهم شد که مادران بتوانند با مادران چهار فرزندی ارتباط نزدیک داشته باشند و این دورهمی ها به صورت محله ای ادامه دارد.

وی یادآور شد: این دورهمی ها به یکی از پدران چهار فرزندی سپرده شد و کارگروهایی ذیل این دورهمی ها تشکیل شد ضمن اینکه این پدران و خانواده هایشان یک دورهمی خانوادگی را با دیگر خانواده ها برگزار می کنند.

مهدی پور به تشریح برنامه های این دورهمی ها پرداخت و گفت: به دنبال برگزاری این دوره ها، بانک اطلاعات خوب و دقیقی از خانواده های چهار فرزندی در یزد شکل گرفت.

وی همچنین با اشاره به مادران دهه هشتادی که از آنها به عنوان «برنا مام» یاد می شود، افزود: مادران دهه هشتادی در سالهای اولیه ازدواج دچار فشار فرهنگی و اجتماعی بودند بنابراین شبکه مجازی تشکیل شد و مسائل و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی پور با اشاره به دورهمی هایی که توسط برنا مام‌ها تشکیل شده، بیان کرد: اتفاقات جالبی به واسطه این دورهمی ها شکل گرفت از جمله اعتکاف مادر و کودک که به کمک همین هسته ها برگزار شد که اتفاق ناب و ویژه ای بود.

این فعال اجتماعی به تشریح ارتباطات برقرار شده با حوزه های علمیه، ماماها، مراکز بهداشت و ... پرداخت و افزود: تلاش شده تا شرایط به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و تا حدی اقتصادی برای ترغیب مادران به فرزندآوری و کمک به جوانی جمعیت فراهم شود.

کد خبر 6091522

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • نکات تربیتی فرزند از زبان استاد قرائتی + فیلم
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی