Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@01:47:20 GMT

مادران باردار در شرایط کرونایی چگونه مراقب خود باشند؟

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۱۴۲۹

آفتاب‌‌نیوز :

خودداری از تردد‌های غیر ضروری و ماندن در خانه اصلی ترین نکته در مقابله با بیماری است.

_ در خانه تمرین‌های بدنی ساده انجام دهید و تا حد امکان راه بروید.

_ مراقبت از تغذیه امری ضروری است و سعی کنید تمام گروه‌های غذایی را در وعده‌های غذایی‌تان منطور کنید.

- از مصرف مایعات بویژه مایعات گرم غافل نشوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

_ در صورتی که در منزل به فشارسنج دسترسی دارید فشار خود را اندازه گرفته و در صورتی که فشار خونتان ۱۴۰ روی ۹۰ یا بالاتر است موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

_ اگر به ترازو دسترسی دارید، هر چهار هفته یکبار وزن خود را چک کنید و در صورتی که افزایش وزن بیش از دو کیلوگرم در ماه یا عدم وزن گیری در دو ماه متوالی داشتید، موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

_ در هفته‌های ۶ الی ۱۰، ۲۸ الی ۳۰، ۳۱ الی ۳۴ و ۳۷ بارداری برای مراقبت‌های بارداری به مراکز خصوصس یا دولتی مراجعه کنید.

_ در صورت داشتن هر علامت غیر طبیعی مانند تب، سر درد، تنگی نفس، خون ریزی، آبریزش بینی، تاری دید، ورم ناگهانی و... به کادر درمانی اطلاع دهید تا بر اساس راهنمایی آنها در صورت لزوم به مراکز درمانی مراجعه کنید.

_ بنابر اعلام ستاد کنترل و پیشگیری از کرونا، سعی کنید آرامش خود را حفظ کرده و محیطی بدون استرس برای خود و اطرافیانتان فراهم کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بارداری کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۱۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مائده مهدی‌پور، یکشنبه شب در نشست یکشنبه‌های الگویی با موضوع معرفی الگوی شبکه فعالان مردمی جمعیت برنا با بیان اینکه فرزندآوری یک دغدغه جمعی است و ما برای آگاه‌سازی زنان در این زمینه کار را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به‌دنبال مجموعه‌های دارای دغدغه جوانی جمعیت و مرتبط با این موضوع رفتیم.

مهدی‌پور افزود: در قدم اول، افراد دغدغه‌مند شناسایی شدند و جلساتی با حضور آنها برگزار شد.

فعال اجتماعی و فرهنگی جوانی جمعیت از شناسایی ۸۰۰ مادر دو فرزندی در یزد خبر داد و گفت: مولفه‌های این خانواده‌ها از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی مورد بررسی قرار گرفت.

وی از تنظیم پرسشنامه برای مادران دو و سه فرزندی و تکمیل آن توسط مادران خبر داد و عنوان کرد: مادران سه تا چهار فرزندی نیز که مسیر فرزندآوری را طی کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند و فشارهای اجتماعی که به آنها وارد می شد، بررسی کردیم.

مهدی پور ادامه داد: این مادران برای دیگر خانواده ها به عنوان الگوی عینی معرفی شدند و شرایطی فراهم شد که مادران بتوانند با مادران چهار فرزندی ارتباط نزدیک داشته باشند و این دورهمی ها به صورت محله ای ادامه دارد.

وی یادآور شد: این دورهمی ها به یکی از پدران چهار فرزندی سپرده شد و کارگروهایی ذیل این دورهمی ها تشکیل شد ضمن اینکه این پدران و خانواده هایشان یک دورهمی خانوادگی را با دیگر خانواده ها برگزار می کنند.

مهدی پور به تشریح برنامه های این دورهمی ها پرداخت و گفت: به دنبال برگزاری این دوره ها، بانک اطلاعات خوب و دقیقی از خانواده های چهار فرزندی در یزد شکل گرفت.

وی همچنین با اشاره به مادران دهه هشتادی که از آنها به عنوان «برنا مام» یاد می شود، افزود: مادران دهه هشتادی در سالهای اولیه ازدواج دچار فشار فرهنگی و اجتماعی بودند بنابراین شبکه مجازی تشکیل شد و مسائل و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی پور با اشاره به دورهمی هایی که توسط برنا مام‌ها تشکیل شده، بیان کرد: اتفاقات جالبی به واسطه این دورهمی ها شکل گرفت از جمله اعتکاف مادر و کودک که به کمک همین هسته ها برگزار شد که اتفاق ناب و ویژه ای بود.

این فعال اجتماعی به تشریح ارتباطات برقرار شده با حوزه های علمیه، ماماها، مراکز بهداشت و ... پرداخت و افزود: تلاش شده تا شرایط به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و تا حدی اقتصادی برای ترغیب مادران به فرزندآوری و کمک به جوانی جمعیت فراهم شود.

کد خبر 6091522

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • شهروندان مراقب این مدل از کلاهبرداری پر رونق باشند | فیلم
  • بیرون کشیدن پسر بچه ۱۲ساله از میان آرواره های سگ بدون صاحب در کرج ! | تصاویر
  • اعجاز سنگ نمک را بدانید تا از بلای مختلف و انرژی‌های منفی به دور باشید | خود را به آرامش دعوت کنید
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • این عنکبوت بی رحم و خطرناک است(عکس)
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • دشمن جنگ فرهنگی علیه ایران راه انداخته است