Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@06:00:26 GMT

تاثیر مصرف ماهی در بارداری

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۸۸۱۲

تاثیر مصرف ماهی در بارداری

خبرگزاری میزان- مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف متعادل ماهی در طول بارداری مفید است. تاریخ انتشار: 03:50 - 14 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۹۱۷۷

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، ماهی منبع اصلی اسید‌های چرب اُمگا ۳ است که برای رشد جنین مهم است. اما برخی ماهی‌ها نظیر شمشیرماهی، کوسه و ماهی خال مخالی، حاوی میزان بالا جیوه هستند که می‌تواند موجب آسیب نورولوژیکی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعه جدید شامل ۸۰۵ جفت مادر و فرزند در ۵ کشور اروپایی بود. در طول بارداری از زنان در مورد میزان مصرف ماهی شأن سوال پرسیده شد و آزمایش جیوه از آن‌ها بعمل آمد.

زمانیکه کودکان در سنین بین ۶ تا ۱۲ سال بودند، سلامت متابولیکی شأن ارزیابی شد. سلامت متابولیک شامل فاکتور‌های نظیر اندازه دورکمر، فشارخون و میزان کلسترول بود.

محققان دانشگاه کالیفرنیا جنوبی دریافتند کودکانی که مادرشان در زمان بارداری یک تا سه بار در هفته ماهی خورده بود در مقایسه با کودکانی که مادرشان کمتر از یک بار در هفته ماهی مصرف کرده بود، سلامت متابولیکی بهتری داشتند.

اما محققان عنوان کردند در صورت مصرف بیش از سه وعده ماهی در هفته، فواید آن کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: توصیه‌های تغذیه‌ای برای بیماران مبتلا به کرونا

دکتر «لدا چاتزی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «زنان باردار باید یک تا سه وعده در هفته ماهی مصرف کنند و مصرف بیش از آن توصیه نمی‌شود چراکه احتمال آلودگی ماهی با جیوه و سایر آلاینده‌های اُرگانیک وجود دارد.»

محققان بر انجام مطالعات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

منبع:مهر
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماهی ها ماهی تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟

مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین دی باعث بروز عوارضی مانند تجمع کلسیم در خون، حالت تهوع، استفراغ و ضعف می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای حفظ سلامتی ضروری هستند، زیرا نقش مهمی در عملکردهای مختلف بدن از جمله تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت استخوان دارد؛ با این وجود، زمانی که مواد معدنی و ویتامین‌ها بیش از حد مصرف شوند می‌تواند عوارض جانبی خاصی به همراه داشته باشد و منجر به مسمومیت شود.

ویتامین دی برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب سیستم ایمنی و حفظ سلامت اسکلتی ضروری است، البته مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به مسمومیت شود، این نوع مسمومیت معمولاً به دلیل مصرف بیش از حد مکمل‌ها به جای رژیم غذایی یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید رخ می‌دهد، یکی از علائم اصلی مسمومیت ویتامین دی تجمع کلسیم در خون است که به عنوان هیپرکلسمی شناخته می‌شود.

علائم مسمومیت با ویتامین دی شامل حالت تهوع، استفراغ، ضعف، تکرر ادرار، استخوان درد و مشکلات کلیوی می‌‏شود، حتی در موارد شدیدتر نیز می‌تواند منجر به کما و مرگ شود؛ اغلب پیشنهاد می‌شود که افراد بین ۳۰ تا ۶۰ نانوگرم بر میلی‌لیتر ویتامین دی مصرف کنند، مصرف بیش از ۱۰۰ نانوگرم در میلی‌لیتر می‌تواند مضر باشد و با مشکلاتی برای سلامت بدن همراه باشد.

کد خبر 748305

دیگر خبرها

  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟