Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تغییر هورمون ها برای حمایت از زندگی جدید در درون شما ، بارداری همراه با علائم بی شمار است. آنچه در پیش روی شماست در هر سه ماهه از بارداری متفاوت است.

علائم سه ماهه اول (1 تا 12 هفته)

در هر زن متفاوت است ، و هر بارداری نیز چنین است ، بنابراین تغییرات هورمونی در دوران بارداری اثرات متفاوتی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در زیر برخی از شایع ترین علائمی که می توانید در سه ماهه اول خود انتظار داشته باشید بیان می شود.

    حالت تهوع و استفراغ: طبق نظرسنجی انجمن انجمن بارداری آمریکا (APA) ، 25٪ از خانم ها گفتند که بیماری تهوع صبحگاهی اولین علامت آنها بود. ماریانا ورداکا ، ObGyn در TriHealth ، می گوید: "تهوع و استفراغ با افزایش هورمون ، گنادوتروپین کوریونی انسان (hCG) ایجاد می شود." "معده خالی می تواند این علائم را بدتر کند." بیش از 50٪ از خانمها در سه ماهه اول حالت تهوع را تجربه می کنند.

دوره عادت ماهیانه از دست رفته یا لکه بینی: طبق همان بررسی APA ، 29٪ از خانم ها گفتند که یک دوره دیررس اولین علامت آنها بود. به این دلیل است که یک بار تخمک در رحم کاشت می گردد ، چرخه قاعدگی را متوقف می کند. شما هنوز هم ممکن است خونریزی لکه بینی یا لانه گزینی را تجربه کنید ، که می تواند هنگام حرکت تخم به سمت دیواره رحم اتفاق بیافتد.
افزایش ادرار: مقدار خون شما برای تأمین نیازهای غذایی کودک افزایش می یابد. این بدان معنی است که خون بیشتری توسط کلیه های شما فیلتر می شود که هر چند وقت یک بار نیاز به ادرار کردن دارید.
خستگی: بدن شما بیشتر هورمونی به نام پروژسترون تولید می کند ، که به دلیل خستگی و همچنین استفراغ ، حالت تهوع ، یبوست و سوزش قلب  می باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید : مراقبتهای ساده اما حیاتی در ماه های ابتدایی بارداری

سایر علائم مرتبط با هورمون که می توانند در سه ماهه اول شما ظاهر شوند عبارتند از:

سردرد  سوزش سر دل سینه های مناقصه یا متورم گرفتگی بینی   حالت نفخ   افزایش وزن ولع غذا و گریز از غذا زیاد شدن آکنه

بارداری و علائم آن  پیشنهاد می شود بخوانید : اثرات استرس بارداری بر جنین علائم سه ماهه دوم (28-28 هفته)

بیشتر زنان سه ماهه دوم را آسانتر سپری می کنند زیرا بدن آنها با تغییر هورمون تنظیم می شود. ورداکا می گوید ، خستگی به طور معمول فروکش می کند و شما باید انرژی بیشتری داشته باشید.

در این مرحله از بارداری ، شما به احتمال زیاد متوجه علائم دیگر مرتبط با تغییرات هورمونی و رشد کودک خواهید شد.

    کمردرد: تا پایان سه ماهه دوم ، کودک 2 تا 3 پوند وزن دارد و طول آن 13 تا 16 اینچ خواهد بود. برای جبران این رشد ، زنان غالباً به عقب متمایل می شوند که همین امر کمر را زیر فشار قرار می دهد.
    تورم: بدن شما در حین بارداری مایع بیشتری را حفظ می کند ، بنابراین طبیعی است که مقداری تورم در مچ پا و پاها تجربه کنید.
    تکه هایی از پوست تیره تر روی صورت و اطراف نوک پستان: بدن شما شروع به تولید رنگدانه های ملانین بیشتری می کند که باعث تیره شدن قسمت های خاصی از بدن از جمله پوست اطراف چشم و بینی شما می شود.

علائم سه ماهه سوم (هفته 40- 29)

بسیاری از علائمی که در سه ماهه دوم تجربه کرده اید ، تا سه ماهه سوم ادامه خواهد یافت. اما موارد جدیدی را نیز تجربه خواهید کرد.

این علائم جدید در نتیجه رشد کودک به اندازه کامل قبل از تولد است. بنابراین ، فضای بیشتری را در شکم شما اشغال می کند ، که روی اعضای بدن فشار می یابد و می تواند باعث علائم زیر شود:

تنگی نفس   مشکل خواب افزایش ادرار سینه های مناقصه سوزش سر دل    
   چگونه می توان علائم بارداری را کاهش داد

با تغییر و تنظیم بدن ممکن است نیاز به تغییر وضعیت روزمره داشته باشید. در اینجا روش هایی وجود دارد که پزشکان توصیه می کنند  تا علائم خاص را کاهش دهید:

    بعد از غذا قدم بزنید تا ریفلاکس اسید و سوزش قلب را کاهش دهید.
    وعده های غذایی مکرر را بخورید یا از بنادریل ( دیفن هیدرامین ) استفاده کنید تا در رفع استفراغ و حالت تهوع کمک کند.
    پاهای خود را برای آسان کردن تورم در پاها ، بالا نگهدارید
    زودتر به رختخواب بروید تا خستگی را کاهش دهید.
    روی طرف چپ خود بخوابید تا با بزرگ شدن کودک ، راحتی در خواب افزایش یابد.
    با زاویه کمی بخوابید تا به کاهش فشار در معده کمک کند که باعث رفلاکس اسید نگردد. ورداکا می افزاید: "یک بالش دیگر را زیر سر خود قرار دهید تا هیچگونه نارسایی اسیدی وجود نداشته باشد."
    برای تسکین درد  از تیلنول  ( استامینافون ) استفاده کنید.

 آیا من باردار هستم؟

از شش تا نه روز پس از لقاح ، پزشک می تواند با استفاده از تست بارداری هورمون نگهدارنده حاملگی گنادوتروپین جفتی انسانی (HCG) در خون بیمار را تشخیص دهد. بدن زن به محض کاشت تخمک بارور شده در پوشش رحم ، آن را تولید می کند .

حدود یک هفته بعد ، HCG در ادرار یک زن باردار نیز ظاهر می شود ، که می تواند خودش را با آزمایش بارداری از داروخانه یا داروخانه بررسی کند. این آزمایش تنها در صورت مثبت بودن نمونه ادرار غلیظ صبح قابل اعتماد است. در این مرحله ، آزمایش ممکن است منفی باشد ، زیرا هنوز حد تشخیص هورمون بارداری در ادرار نرسیده است. اگر آزمایش منفی باشد ، ممکن است هنوز باردار باشید. تنها روش قابل اعتماد برای اثبات این مسئله آزمایش ادرار غلیظ صبح است که بالاترین غلظت HCG را دارد. آزمایش خون در متخصص زنان برای تشخیص هورمون بارداری در صورت عدم مشخص بودن دوره در اوایل بارداری ، به استثنا باقی می ماند.

اگر آزمایش مثبت باشد ، به احتمال زیاد بارداری وجود دارد که باید با مراجعه به متخصص زنان تایید شود. بعد از شش هفته از آخرین روز آخرین قاعدگی ، می توان بارداری را با معاینه سونوگرافی نیز تعیین کرد.

امیدواریم مطلب علائم بارداری برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید : وضعیت مادر و جنین در هفته های متوالی بارداری

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت سه ماهه دوم سه ماهه اول سه ماهه حالت تهوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۷۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر سیدامیر آل‌داوود اظهار کرد: امروزه سرطان‌های روده بزرگ جزء سرطان‌های شایع کشور بوده و موارد ابتلای آن نیز روز‌به‌روز در حال افزایش بوده و به همین رعایت موارد بهداشتی و پیشگیرانه بیشتر از هر زمان دیگری مورد تأکید است.

وی تصریح کرد: در اکثر موارد بیمار مبتلا به سرطان فاقد علائم بارز و آشکار بوده و همین موضوع بعضاً مردم را به اشتباه می‌اندازد و در شرایطی که حال عمومی و وزن و وضعیت اشتهایی خوبی دارند، آن علائم جزئی را جدی نمی‌گیرند و همین موضوع در آینده و در زمان آشکار شدن علائم وضعیت بدتری در فرد بیمار ایجاد می‌کند و بهتر است که با مشاهده هرنوع علائمی، هرچند کوچک، پیگیری و اقدام به‌موقع را داشته باشیم.

عضو هیأت علمی رادیوتراپی و انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با مهمترین علائم سرطان روده بزرگ، بیان کرد: این بیماری علائم و نشانه‌های متعددی دارد که مهمترین آن‌ها ایجاد مشکل در اجابت مزاج، خون در مدفوع و کاهش به یک باره وزن بوده، به خصوص مشکل اجابت مزاج طولانی شود، و فرد چند هفته مداوم یبوست و اسهال داشت باید وضعیتش مورد بررسی قرار بگیرد؛ همچنین در خصوص کاهش وزن هم باید بگوییم که این شرایط بیشتر در زمانی بوده که بیماری به حالت پیشرفته رسیده و باید آن ۲ مورد دیگر را جدی‌تر بگیریم.

دکتر آل‌داوود اضافه کرد: همچنین باید به موضوع دفع خون مخفی هم به‌طور ویژه توجه کنیم و عمدتاً فرد بیمار دچار کم‌خونی مزمن بوده و اگر علائم مشکوک در زمان طولانی مشاهده شد باید حتماً به پزشک مراجعه شود.

وی تأکید کرد: کسانی که سابقه خانوادگی در ابتلای به انواع سرطان‌ها، از جمله سرطان روده بزرگ دارند باید حتماً تحت غربالگری قرار بگیرند، حتی به افرادی هم هیچگونه سابقه خانوادگی در این خصوص ندارند هم توصیه می‌کنیم که پس از رسیدن به سن ۵۰ سال غربالگری سرطان روده را داشته باشند و تست‌های آن به ۳ روش تست بررسی خون در مدفوع، خون مخفی در مدفوع و انجام کولونوسکوپی بوده است.

متخصص پرتو درمانی و رادیوتراپی با بیان اینکه با توجه به کاهش سن ابتلا به سرطان در زمان بیماری نباید در خصوص فرزندآوری اقدام نماید و باید این کار بین ۲ تا ۳ سال پس از بهبود بیماری باشد، خاطرنشان کرد: همچنین باید اشاره کنیم که پس از بهبود بیماری امکان انتقال سلول سرطانی به جنین وجود ندارد و در این خصوص دغدغه‌ای بابت بارداری و نگرانی زوجین وجود ندارد و فقط همانطور که اشاره شد باید از بارداری در دوره درمان بیماری خودداری شود.

دکتر آل‌داوود افزود: همه ما باید در راستای پیشگیری از انواع سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ به مواردی همچون تحرک و فعالیت بدنی مناسب روزانه، عدم چاقی و افزایش وزن، عدم مصرف غذا‌های پرچرب به‌خصوص فست‌فودها، عدم مصرف سیگار و دخانیات و عدم مصرف نوشیدنی‌های الکلی توجه نماییم، موضوعی که در افراد با سابقه خانوادگی در این خصوص بیشتر از سایر گروه‌های جامعه مورد تأکید بوده و هست.

وی در پایان گفت: باید همچنین به در پیشگیری از سرطان به موضوع آموزش و افزایش سطح آگاهی جامعه هم توجه کرد و اگر به این مهم نیز توجه شود شاهد آمار بالای تعداد مبتلایان به انواع سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ و همچنین کاهش سن مبتلایان به این بیماری نخواهیم بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند