Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده مرکز بهداشت آذربایجان شرقی، شرایط تزریق واکسن کرونای سینوفارم به مادران باردار را تشریح کرد.

دکتر ناصر رهبری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که واکسن سینوفارم طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی "WHO" حاوی ویروس غیر فعال شده است، گفت: سنی حاملگی در زمان دریافت واکسن، نباید کمتر از ۱۲ هفته باشد و مادران باردار زیر ۱۸ سال نیز نمی‌توانند از این واکسن دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این‌که بایستی تمامی مادران باردار بالای ۳۵ سال، واکسن سینوفارم دریافت کنند، افزود: کلیه مادران باردار شاغل در حوزه بهداشت و درمان، مادران بارداری که همسر آن‌ها در بخش‌های کرونا یا مراکز بهداشتی مدیریت کرونا شاغل هستند و هم‌چنین مادران بارداری که در لیست گروه‌های شغلی اولویت دار اعلام شده قرار دارند، بایستی واکسیناسیون شوند.

وی ادامه داد: تمامی مادران باردار با نمایه توده بدنی ۳۵ و بالاتر (چاقی)، مادران با بارداری دوقلویی، چندقلویی و یا بارداری به روش IVF نیز در اولویت تزریق واکسن سینوفارم بوده و اولویت اول برای بارداری‌های بالای ۲۸ هفته هست.

رهبری با بیان این‌که تمامی مادران باردار با بیماری زمینه‌ای نیز در اولویت دریافت واکسن قرار دارند، گفت: مادران بارداری که مبتلا به بیماری‌هایی چون دیابت، ‌بیماری قلبی، فشارخون بالا، مصرف داروهای کاهنده ایمنی ( ایمونوساپرسیو )، بیماری مزمن کلیوی، کم خونی سلول داسی شکل (آنمی سایکل سل )، پیوند اعضا، سیروز کبدی و آسم هستند، بایستی اقدام به دریافت واکسن کنند.

وی متذکر شد: در صورت عدم اطلاع از بارداری در نوبت اول، تزریق نوبت دوم به فاصله ۲۸ روز و پس از انجام مشاوره، با واکسن سینوفارم خواهد بود و فاصله بین تزریق واکسن کرونا با واکسن آنفولانزا نیز در حد امکان ۱۴ روز هست.

وی در ادامه در خصوص نحوه انجام واکسیناسیون مادران نیز تصریح کرد: ابتدا مادران باردار به نزدیکترین مرکز سلامت (چه مادران تحت پوشش بخش خصوصی و چه بخش دولتی) مراجعه کرده و پس از ارائه مشاوره لازم برای تزریق واکسن، معرفی نامه به مرکز تزریق واکسن را دریافت می‌کنند.

مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده مرکز بهداشت آذربایجان شرقی افزود: مادران باردار پس از دریافت معرفی نامه به مرکز تزریق واکسن مراجعه کرده و واکسن دریافت می‌کنند که البته هماهنگی‌های لازم برای تسهیل واکسیناسیون مادران باردار در مراکز تزریق واکسن انجام گرفته است.

وی متذکر شد: مادران عزیز می‌توانند در صورت نیاز به مشاوره و اخذ راهنمایی‌های لازم، تعیین محل مراجعه بررسی وضعیت و دریافت معرفی نامه و یا هرگونه سوال در خصوص واکسیناسیون مادران باردار و هم‌چنین در صورت بروز علائم احتمالی ابتلا به بیماری کووید ۱۹ به مراکز بهداشتی و درمانی  مراجعه کنند و یا با شماره تلفن  سامانه ۴۰۳۰ – کد ۴ تماس حاصل فرمایند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی واکسن کرونا مادران باردار واکسن سینوفارم مادران باردار دریافت واکسن تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۰۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان