Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@00:21:58 GMT

وضعیت و مراقبت‌های بارداری هفته به هفته

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۴۵۵۳

وضعیت و مراقبت‌های بارداری هفته به هفته

بعد از اینکه از بارداری خود مطمئن شدید بهتر است اطلاعات کاملی در رابطه با وضعیت خود و جنینتان در هفته­هایی که پیش رو دارید داشته باشید. همچنین در رابطه با مراقبت های بارداری اطلاعات کاملی داشته باشید تا یک بارداری سالم و بی خطر را تجربه کنید. در این مطلب تصمیم داریم شما را با وضعیت بارداری هفته به هفته و مراقبت های لازم در طی این دوره آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سه ماه اول بارداری رشد جنین شما آغاز خواهد شد و بهتر است راجع به مراحل و چگونگی رشد آگاهی داشته باشید و اطلاعات بیشتری در رابطه با تغییرات بدن مادر در سه ماه به دست بیاورید تا اگر با موردی خارج از قاعده نرمال مواجه شدید بدانید که باید به پزشک مراجعه کنید و در رابطه با عوارض و سختی هایی که به سراغ شما می­آیند هم صحبت خواهد شد و یاد میگیرید که چگونه در این دوران از خودتان مراقبت کنید.

در سه ماهه دوم بارداری روند تغییرات بدن واضح‌تر خودش را نشان می دهد. در واقع از هفته چهاردهم بارداری به علت شکل گرفتن اندام‌های بدن کودک، این تغییرات واضح تر خواهد بود و در اواخر سه ماهه دوم بارداری کودک صدای مادرش را می‌شنود و کم‌کم رشد جنین و تغییرات بدن مادر سرعت بیشتری پیدا می‌کند.

در طی سه ماهه سوم بارداری در هفته 28 بارداری به بعد تغییرات بدن مادر بیشتر نمایان می شود و کودک به سمت تکامل پیش می‌رود و باید تغییرات و نشانه‌های بدن خود را بشناسید و اگر مراقبتی در این زمینه نیاز بود انجام دهید و علائم غیر عادی خطرساز را بشناسید تا به موقع برای مراقبت پزشکی اقدام کنید.

تغذیه و مراقبت های دوران بارداری هفته به هفته

تقریباً سه ماه قبل از آغاز بارداری باید مراقب تغذیه خود باشید و در طول دوران بارداری یکی از مهمترین مسائلی که باید به آن توجه داشته باشید تغذیه سالم و اصولی است چون بدن مادر قرار است علاوه بر تامین سلامت خود، نیازهای جنین جهت رشد را برآورده کند. پس باید ویتامین ها و مواد مغذی به اندازه کافی به بدن او برسد تا خطری مادر و جنین را تهدید نکند.

تمام غذاهایی که در این دوره مصرف می‌کنید مستقیماً روی سلامت جنین و مادر تاثیرگذار خواهد بود و باید تنوع غذایی به حدی باشد که تمام ویتامین ها و مواد مغذی شما جبران شود.

پیشنهاد می کنیم از پرخوری بیش از حد خودداری کنید چون اضافه وزن برای شما و جنین خطرناک خواهد بود. تغذیه شما باید تنها در حدی باشد که نیازهای غذایی برآورده شود.

خانمهایی که قبل از بارداری وزن نرمال دارند می‌توانند نهایتاً در طی دوران بارداری ۱۳ تا ۱۸ کیلو اضافه وزن و آنهایی که قبل از بارداری هم اضافه وزن دارند نهایتا میتوانند ۷ تا ۱۱ کیلوگرم وزن اضافه کنند.

پرهیزهای غذایی را جدی بگیرید و از قندهای مصنوعی، غذاهای چرب و سرخ کرده، غذاهای شور پرنمک، غذاهای فرآوری شده، تنقلات، مواد مضر و مواد غذایی فاسد و همچنین نوشیدن الکل خودداری کنید.

در طول دوران بارداری مقدار کالری مورد نیاز شما در سه ماهه اول ۱۸۰۰ کالری و در سه ماهه دوم ۲۲۰۰ کالری و در سه ماهه سوم به ۲۴۰۰ کالری می باشد.

سه ماهه اول - هفته ۱ تا ۱۳

در سه ماهه اول بارداری باید بطور متعادل اسید فولیک دریافت کنید و از خوردن الکل خودداری کنید. در این زمان حالت تهوع هم دارید و بهتر است از غذاهای سنگین و چرب خیلی کم استفاده کنید.

در این دوران تقریبا روزانه ۴۰۰ میکروگرم اسیدفولیک نیاز دارید و می توانید با استفاده از منابعی همچون کلم، کلم بروکلی، اسفناج و سبزیجات پهن برگ آنها را تامین کنید.

سه ماهه دوم - هفته ۱۴ تا ۲۷

در سه ماهه دوم بارداری باید در رابطه با تغذیه روند متفاوت تری را در نظر بگیرید. مصرف ماهی کم جیوه مانند سالمون گزینه‌ مناسبی برای شما می‌باشد. به هیچ عنوان وعده های غذایی و میان وعده ها را حذف نکنید و مقدار زیادی پروتئین، ویتامین و مواد معدنی جذب کنید.

با توجه به اینکه در این زمان ممکن است نفخ بیشتری داشته باشید از غذاهای نفاخ مثل غذاهایی که حبوبات زیادی دارند خودداری کنید. مایعات سالم بیشتری مصرف کنید و نان و غلات سبوس‌دار و سبزیجات و میوه را بیشتر در برنامه غذایی خود قرار دهید.

برای دریافت آهن عدس، گوشت، مرغ، بادام، برنج و سبزیجات برگ سبز و پهن مصرف کنید و در کنار آنها ویتامین سی مثل آب پرتقال و گوجه مصرف کنید تا آهن بهتر جذب شود.

سه ماهه سوم - هفته ۲۸ تا ۴۰

در سه ماهه سوم بارداری بهتر است حجم غذای شما متعادل باشد و مقدار مواد مغذی و ویتامین ها را بالاتر ببرید، زیرا شما به زایمان نزدیک می شوید و بدن شما باید آماده باشد و بهتر است ماهی های کم جیوه تقریبا هفته ای ۲ بار مصرف شوند و در این زمان تغذیه متنوع و سالمی داشته باشید و از هفته بیست و پنجم به بعد افزایش وزن شما بیشتر خواهد شد.

اگر این افزایش از حالت نرمال خارج شد حتما به پزشک مراجعه کنید تا روند تغذیه شما زیر نظر متخصص بررسی شود.

مراقبت‌های بارداری هفته به هفته در مجله بارداری آف دکور

به منظور کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بارداری و علائم آن می‌توانید به مجله بارداری آف دکور به آدرس offdecor.com/kids مراجعه نمایید. در این مجله مقالات مربوط به بارداری هفته به هفته و علائم آن، سیسمونی و سایر اطلاعاتی که در زمینه مادر و کودک مورد نیاز است را مشاهده خواهید کرد.

منبع:

مجله بارداری آف دکور

منبع: فرارو

کلیدواژه: بارداری بارداری هفته به هفته مراقبت بارداری بارداری هفته به هفته دوران بارداری خودداری کنید تغییرات بدن داشته باشید سه ماهه دوم سه ماهه سوم سه ماهه بدن مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • سرگیجه در پرسپولیس؛ ستاره تیم بازی با سپاهان را از دست داد؟
  • اندر احوالات وضعیت نامشخص بیرانوند
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • آخرین وضعیت مصدومان استقلال پیش از دیدار با تراکتور
  • وضعیت مصدومان سپاهان قبل از دیدار با پرسپولیس
  • ستاره‌ی پرسپولیس بازی با سپاهان را از دست می‌دهد؟
  • بیرانوند به بازی مقابل سپاهان می رسد؟
  • وضعیت نامشخص بیرانوند برای بازی مقابل سپاهان
  • پایداری هوای قابل قبول برای تهرانی‌ها در یک هفته اخیر
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی